top of page

БОМБИЧКИ ЗА ВАНА С БИЖУ

Какво ще откриете в категорията бомбички за вана с бижута?

В тази категория ще намерите бомбички за вана с бижута Criquet Mystery. Можете да изберете предпочитания от вас аромат, както и вид на бижуто - колие или пръстен, дизайна и грамажът остават изненада. Позволете тревогите ви да бъдат отнесени от безкрайните шептящи мехурчета, които ще срещнете във вашата вана в момента, в който пуснете бомбата във водата. Не забравяйте да потърсите своето сребърно бижу, криещо се вътре - на стойност от 40лв. до 400лв.

Какво трябва да знаете за бомбичките за вана с бижута от Criquet Mystery?

 

Бомбичките за вана с бижута от Criquet Mystery са ръчно изработени, като в състава им има чисти масла и естествени аромати. Стресът от нашия натоварен живот и ежедневие може да се отрази както върху кожата ни, така и върху ума ни, и тук идват ползите от бомбите за вана - отпуснете се преди лягане. Хвърлете любимата си бомба във ваната и се насладете на уханното небе с най-добрата газирана, пенлива и луксозна нощ.

Бомбите за вана ще повишат настроението ви и ще овлажняват кожата ви - тя ще стане мека и гладка, еластична и здрава, благодарение на комбинацията от масла. Естествените съставки на бомбата за баня ще успокоят тялото и ума, осигурявайки ви спокоен сън. 

Веднъж разтворена във вода, бомбичката отделя лимонена киселина, която газира и помага за омекотяване на мъртвите слоеве на кожата. Маслата в бомбичките за баня също са супер овлажняващи - кожата ви ще се чувства мека и еластична.

Съставките на бомбичките за вана от Criquet Mystery работят, за да ви помогнат да се отпуснете. Освен бомбичката, самото излежаване в топла вана за 15-20 минути ще ви помогне да се отпуснете след дълъг ден. От векове хората са използвали вани заради благоприятното им въздействие върху мускулите, а последни проучвания потвърждават, че топлата вана може да помогне за успокояване на болката и напрежението.

Високото алкално съдържание на натриев бикарбонат, основната съставка на бомбите за вана, подпомага премахване на токсините. По-често срещаното име на натриевия бикарбонат е сода за хляб, която е известна с многобройните си детоксикиращи ползи. Бомбичките за вана са не само терапевтични, но и почистват дълбоко кожата, премахвайки замърсяванията и мастните натрупвания от външния слой. Обновете кожата си и оставете бомбичките от Criquet Mystery да изпълнят своята детоксикираща магия!

Вземете бомбата за вана и я потопете във вана пълна с вода. Тя няма да реагира докато е суха. След като се разтвори напълно, просто влезте във водата и я оставете да успокои кожата и ума ви. Ще премахне стреса от раменете ви и ще успокои нервите ви. Потърсете бижуто, което се крие сред мехурчетата.

Какво представляват бомбичките за вана?​

 

Вероятно сте виждали много селфита във вани с многоцветни води и осветени фонове на свещи. Но от какво всъщност са направени бомбите за вана?

Бомбите за вана са най-често в сферични форми. Основните съставки са натриев бикарбонат и лимонена киселина, които взаимодействат помежду си, след като се разтворят във вода, за да създадат този бълбукащ ефект, който познаваме и обичаме. След като настъпи тази реакция, бомбата за баня се разтваря и се разпада, освобождавайки всички полезни вещества: от вкусни аромати до омекотяващи кожата масла, които подхранват кожата ви.

bottom of page