top of page
Coral Flowers

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ИНСТРУКЦИИ

1. Запалете декоративната свещ с подарък изненада Criquet Mystery и се насладете на вълшебния аромат. Когато свещта достигне своята сърцевина, ще откриете алуминиева опаковка

2. Изгасете свещта и я оставете за кратко да изстине

3. Отстранете фолиото внимателно с пинцета

4. Отворете торбичката и намерете скритото украшение.

Мога ли да избера бижуто, което ще открия в свещта?

Можете да изберете между свещи с колие и свещи с пръстен. Ако изберете свещ с пръстен, можете да изберете размера на пръстена. Дизайна, стойността и грамажа на бижуто остава изненада. 

 

Къде е скрито бижуто?

Бъдете търпеливи и винаги спазвайте правилата за безопасност при запалване на свещта. Не ровете за бижуто си. Това може да причини тунелиране или свещта ви да започне да гори неравномерно. Извадете бижуто възможно най-бързо след, като се покаже на повърхността, Criguet Mystery не носи отговорност за възможни повреди на бижуто по време на изгарянето на свещта.

Как да поддържаме дървения фитил?

 

Дървения фитил преди всяко запалване трябва да е подрязан до 3,5 см. Ако фитилът е твърде дълъг, той не може да поеме восъка и да изгори правилно. 

При първо запалване, оставете свещта да гори 2 часа, за да може восъкът да се стопи равномерно. От първото изгаряне зависи как ще гори свещта ви в бъдеще. Винаги почиствайте фитила от сажди.

 

Как да почистите восък от бижута?

Бижутата в свещите Criquet Mystery са в двойна алуминиева опаковка. Въпреки това, ако по бижуто ви забележете следи от восък, можете да го почистите лесно. Изсипете гореща вода в малък съд, пуснете бижуто вътре и с лъжица просто завъртете бижуто няколко пъти във водата. 

bottom of page