top of page

КОЛЕДНИ СВЕЩИ

ЗАЩО ДА ПОДАРИМ СВЕЩ ЗА КОЛЕДА ?

Подаряването на свещ за Коледа може да бъде чудесен подарък по няколко причини:

 

1. Атмосферата: Свещта създава уютна и топла атмосфера, което е перфектно за Коледа, когато търсим уют и комфорт.

 

2. Традиция: Свещите са част от Коледните традиции в много култури, като например свещта на Коледната украса или свещния обред в някои религиозни общности.

 

3. Декорация: Свещите могат да бъдат стилна декорация и да добавят блясък към празничния интериор.

 

4. Символика: Свещите могат да бъдат символ на светлината и надеждата, които Коледа носи, и да напомнят за важните ценности на празника.

Затова подаряването на свещ за Коледа може да бъде специален начин да изразите своята благосклонност и да добавите магия в празничния сезон.

 

КОЛЕДНИ АРОМАТИ И АТМОСФЕРА

 

Ароматите имат мощно въздействие върху нашите сетива и настроение, затова използването на свещи с коледни аромати може да създаде уютна и празнична атмосфера. Ето някои популярни коледни аромати и как да ги внесете във вашата обстановка:

 

1. Канела: Добър избор е коледна свещ с аромат на канела. Ароматната свещ с канела не само създава уютна обстановка, но и може да има благоприятен ефект върху настроението. Ароматът на канела е често свързван с усещане за топлина и уют, а някои хора считат, че може да подобри концентрацията и да намали стреса.

 

2. Портокал и карамфил: Ароматната свещ с портокал и карамфил може да осигури освежаващ и топъл аромат. Портокалът често се свързва с повишаване на енергията и настроението, докато карамфилът може да има успокояващ и

антисептичен ефект. Този комбиниран аромат може да създаде уютна и приятна обстановка в дома.

3. Джинджифилови бисквитки: Коледният аромат на джинджифилови бисквитки в свещ може да подобри настроението, тъй като джинджифилът често се свързва с повишаване на енергията и усещане за топлина. Този приятен аромат може да създаде уютна обстановка и да допринесе за по-позитивно настроение в дома.

 

4. Бор: Усети Коледния дух с ароматна свещ с ухание на бор. Тя ще придаде на пространството усещане за свежест и природна енергия. Ароматът на бор се свързва с природата и може да има освежаващ ефект върху ума, като създава атмосфера, наподобяваща горска къщурка.

 

5. Горещ шоколад: Добра идея за Коледен подарък е свещ с  аромат на горещ шоколад. Тя ще подчертае удоволствието от сладки изживявания. Ароматът на шоколад често е свързан със задоволство и комфорт, което може да допринесе за по-релаксирано и приятно преживяване в дома.

 

6. Греяно вино: Ароматът на подправки и топъл винен нюанс придава на пространството уникална и празнична нотка, напомняйки за уютните моменти през студените зимни дни.

7. Лешникотрошачка: Коледна свещ с този аромат ще направи пространството по-сладко и топло. Ароматът на лешници и ванилия често се асоциира с уюта на сладки изкушения. Такава свещ придава на атмосферата игрив и сладък характер.

8. Топло мляко с истински мед: Още един аромат, който ще изпълни домът ви със сладост, комфорт, спокойствие и топлина.

 

Всички тези аромати и много други ще откриете, ако разгледате нашите Коледни предложения​. Ако не можете да изберете само един аромат...не се тревожете. Обърнете внимание на Коледните ни кутии, в които ще поберем богата гама от Коледни аромати.

bottom of page