top of page

ПОДАРЪЧНИ КОМПЛЕКТИ СЪС СВЕЩИ

Какво е подаръчен комплект?

 

Комплект продукти, опаковани заедно за индивидуална продажба като подарък, с които можем да зарадваме семейството и приятелите си. Това важи за отделни поводи през годината, което често е стресиращо за човека, който избира, особено в днешно време, когато повечето хора са затрупани с продукти. Освен това често можем да изпаднем в неприятни ситуации, когато продуктите са твърде много. Ето защо трябва да бъдем внимателни и практични и често закупуването на подаръчен комплект може да бъде по-умно и логично финансово решение. Такъв е случаят с подаръчните комплекти, които могат да донесат много повече стойност от една свещ. Свещите са нещо, което винаги може да бъде полезно и няма да стои просто из къщата. Когато тези ароматни комплекти са истински и качествени, тогава подаръкът става наистина перфектен.

 

Защо да избера подаръчен комплект със свещи от Criquet Mystery?

Комплектите със свещи от Criquet Mystery включват няколко богати и трайни аромата, за да се насладите на по-голяма гама от продуктите ни. Всички комплекти са завършени и опаковани в подаръчна кутия. Подарявайки от кутиите ни със свещи вие ще направите един хубав, качествен и завършен подарък и ще донесете щастие. героя

Освен комплекти със свещи в категорията ще откриете сетове от бомбичките за вана. Със специална формула, която действа ще подхрани дълбоко кожата ви и ще изпълни с изискани аромати банята ви.

В категорията ще се насладите и на подаръчни комплекти от соеви блокчета - мелтове. В кутиите с мелтове ще откриете най-богато разнообразие от аромати събрани на едно място. Ще имате възможността да тествате голям набор от селекциите ни и да подберете най-любимите си аромати за следваща поръчка. 

Criquet Mystery има една отличителна черта. Обича да ви изненадва приятно и поставя бижута в бомбичките и в свещите. В категорията подаръчни комплекти със свещи ще попаднете на сетове със свещи, в които имате избор да скрием бижу и да изненадаме заедно важен за вас човек.

Качеството и безопасността са наша основна ценност. Подарявайки продукти на Criquet Mystery вие можете да бъдете спокойни, че восък, аромат, фитили са строго подбрани и проверени и са напълно безопасни за здравето. Не съдържат токсични вещества. Ваша отговорност остава това да държите далече от деца и домашни любимци запалени свещи и да ги поставяте на безопасна повърхност, далече от запалими предмети.

Подаръчна опаковка на подаръчните комплекти със свещи от Criquet Mystery

Всеки комплект или единична свещ ще бъдат изпратени при вас грижливо опаковани и готови за подаряване. Стремим се да не използваме пластмаса в опаковките. Пълнежа на пратките е хартиен, рециклира се. Ваш ангажимент остава да изхвърлите опаковките в контейнерите за рециклиране. Нека заедно се погрижим за природата, както тя се грижи за нас и ни дарява с толкова много ресурси.

Парична стойност

Може би най-голямата разлика между двата избора би била начинът, по който се отразява на нашия портфейл. Основната цел на подаръчните комплекти е да предлагат два или повече продукта в една опаковка и поради това общата цена е значително по-ниска. Както често отбелязват търговците, отстъпката понякога достига до 50-60%. Страхотни примери за това можем да видим в популярни физически и онлайн магазини за козметика. Един от най-харесваните и продавани мъжки парфюми The One на Dolce & Gabbana е на индивидуална цена от 94 лв. за 50 мл в определен магазин. Но ако решите да закупите цял подаръчен комплект, включващ балсам за след бръснене, то цената ще бъде 99 лв. Така можете да получите още един висококачествен продукт за малко повече. Urban Hero от Jimmy Choo в 100 ml се продава за 97 лв. като единичен продукт. Ако сте готови да похарчите 30 лв. повече, тогава ще получите тоалетна вода от 7,5 мл и 100 мл балсам за след бръснене. Друг добър пример идва от Calvin Klein. Мъжкият парфюм Eternity от 50 мл струва 115 лв., но ако закупите подаръчен комплект, включващ 100 мл душ гел за мъже, цената пада почти наполовина – 59 лв. Комбинациите между продуктите са различни, но най-често парфюмът е звездата на шоуто. Освен него, производителите обичат да слагат крем за бръснене, дезодорант и балсам за след бръснене.

В заключение

Подаръчните комплекти доста често предлагат големи количества на по-достъпни цени от отделните продукти. Не само ще получите повече продукти, но ако получите добра празнична отстъпка от лицензирани физически или онлайн магазини, можете да спестите сериозна сума пари. Като допълнителен бонус идва фактът, че в подаръчните комплекти е почти невъзможно да получите имитация на оригинален продукт и това повишава още повече стойността.

bottom of page