top of page
подаръци за 8-ми март criquet mystery

ПОДАРЪЦИ ЗА 8-ми МАРТ

Денят на жената с Criquet Mystery

Жените са романтични и обичат изненадите, така че подаръкът за 8-ми март трябва да бъде представен правилно, за да се запомни за дълго. Закуска в леглото, навярно ви звучи банално, но в комбинация с правилния подарък - например стилно бижу ( защо не свещ със сребърно украшение) или модерен парфюм -може да уцели любимата ви право в сърцето.

Ако сте женени от дълго време и връзката ви вече е видяла огън, вода и медни тръби, това не означава, че не трябва да изненадвате сродната си душа. Напротив, стойността на връзката ви е висока, което означава, че е по-добре да инвестирате в романтична изненада.

Зарадвай я за 8-ми март

 

1. Бъди Ромео - Помните ли известната сцена на балкона от романтичната пиеса Ромео и Жулиета? Голяма част от любовните истории в литературата са придружени от серенади и завладяване на прозореца на обичаната дама.

Ако не умеете да пеете, не се тревожете. Оригиналното поздравление може да бъде придружено от серенада с музиканти и цветя. Жената на сърцето ви ще запомни тези мигове!

2. Жените обичат да творят - Подходящ подарък за: майки, сестри, дъщери, съпруги е творчески курс. Класовете по акварел, графика, декупаж, оригами, икебана са предпочитани. Само за няколко часа участничката ще нарисува първата си картина, ще направи оригинален часовник за дома и ще се научи да прави флорариуми. Такива подаръци помагат на жените да се отпуснат, както и сплотяват семейството.

Докато всички жени са на майсторския клас, мъжете могат да приготвят вечеря или да я поръчат от ресторант, да украсят дома красиво, да сервират празнична трапеза и да изчакат дамите си с цветя и любов.

3. Пътуване - Най-добрият подарък за мама е времето, прекарано с децата, дори и те вече да са пораснали. Добра идея е пътуване за уикенда.

Ако далечно пътуване би уморило майка ви, изберете селска ваканционна къща или санаториум, където тя да се отпусне и да се наслади на общуването с децата си. Времето, прекарано със семейството, е наистина безценно, така че този подарък за 8 март ще се помни дълго време.

4. Коне и парашути - Подарък за 8-ми март може да бъде конна езда - това е не само романтична, но и универсална изненада, която ще подхожда на почти всеки. Въпреки това, не забравяйте, че една жена може да има медицински противопоказания, а някои се страхуват от коне, така че бъдете внимателни при избора!

Ако момичето, за което е предназначен подаръкът, обича екстремните спортове, тогава можете да помислите за по-„екшън“ вариант: скок с парашут или полет със самолет. Във всеки случай подобни приключения трябва да са само за двама, така че заедно да изживеете приключение, които спират дъха.

5. Фотосесия - Коя жена не мечтае да бъде пред обектива на професионален фотограф, в зашеметяващо облекло, с перфектен грим.

Можете да изберете различни опции:

 

  • семейна / за двама или самостоятелна фотосесия;

  • фотосесия в гол стил;

  • на открито или в професионално фото студио;

  • в различни образи: от дързък гангстер до ангел с крила.

Фотосесията е подарък, за който много жени мечтаят, но рядко си позволяват. По-добре е да подарите ваучер с гъвкави дати, така, че дамата  да избере удобен ден и час.