top of page
подаръци за свети Валентин Criquet Mystery

ПОДАРЪЦИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Бъдете романтични с Criquet Mystery

Ето ни отново по това време на годината – романтика витае във въздуха, подаръците и картичките за Свети Валентин са навсякъде по магазините, а онлайн светът кипи от заявки за търсене от изнервени гаджета, приятелки, съпрузи и съпруги, които търсят правилния начин да покажат на половинката си колко много я обичат. 

Колкото и любов да изпитват, някои хора просто не са толкова романтични и не знаят как да покажат чувствата си. 

Когато става дума за романтика - всички имаме какво да научим за различните начини за изразяване на любовта.

Какво да подаря на дамата на сърцето си за свети Валентин?

 

Свети Валентин е чудесен повод да проявите максимално въображението си! Бъдете оригинални в избора на подарък, с чувство за хумор, забавлявайте се, изненадвайте се един друг - приятните емоции като подарък се запомнят дълго време.

Свети Валентин е празник на романтиката и любовта, време за трогателни жестове и искрени признания. Следователно можете спокойно да откажете полезните подаръци и да се насочите към приятни, искрени и много романтични подаръци. 

  1. Бижута (пръстен, обеци, гривна, колие) има голямо разнообразие от продукти, изработени от благородни метали (злато, сребро, платина) и естествени камъни (ахат, аметист, диамант, перла, смарагд, сапфир, топаз, камъни Сваровски и др.). Разгледайте свещите със скрито бижу, във всяка свещ е скрито сребърно бижу с проба 925. Докато любимата ви релаксира, наслаждавайки се на вълшебния аромат, на повърхността на свещта ще се покаже красиво колие или пръстен на стойност от 40лв. до 400лв.

  2. Полет с топловъздушен балон. Вероятно това е заветната мечта на всяко момиче. Посрещнете изгрева високо в облаците, заедно с момичето си! Насладете се на възможността да видите България от птичи поглед и буквално да отлетите накъдето ви отвее вятърът.

  3. СПА почивка - насладете се на компанията си на романтична СПА почивка. Жените обожават Спа процедури.

  4. Нов Apple Iphone

  5. Запишете се на курс заедно. За щастие има огромен избор за всеки вкус и възраст. Опитайте грънчарство, барабани, йога, кулинария, вокал, спорт, латино танци и др.

  6. Набор от качествена козметика: парфюм, крем, пудра, хайлайтър, руж. Имате избор от стотици различни продукти за грим, продукти за грижа за косата, кожата или тялото.

  7. Урок по езда  придружен от опитен инструктор. Подарете незабравими моменти сред природата далеч от натовареното еднообразно ежедневие и се заредете с положителни емоции от контакта с конете. Любовта към конете започва от ранно детство, а контакта с тях е доказано благотворен за малки и големи.

  8. Романична разходка с яхта или лодка - Усети духа на приключението заедно с любимия човек, прекарайте вълшебни мигове на яхта, задвижвана единствено от силата на вятъра. Романтиката в една връзка е от изключително значение. Тя поддържа тръпката в отношенията и ви прави истински щастливи. Вие сте влюбени. До полуда!  Какво по-хубаво от това да изненадате вашия любим човек с нещо романтично.

  9. Полет с парапланер за двама. Подаряваш не просто необикновен ден, а спомен за цял живот. Сподели чувството на свободното летене с любимия човек в полет с парапланер за двама. Отдайте се на едно от най-романтичните изживявания в живота си заедно! Изпитайте взрив от емоции – от адреналина на полета до спокойствието и тишината на природата, придружени от радостта в очите на човека до теб. Полетите се изпълняват от лицензиран инструктор.

  10. Романтична среща на покрива на многоетажна сграда или в селска къща с красив пейзаж, декорации, свещи, приятна музика, вкусни напитки и ястия.