top of page

ВСИЧКИ СОЕВИ СВЕЩИ CRIQUET MYSTERY

Относно соевия восък

Соевият восък се произвежда от соеви зърна и е твърда форма на хидрогенирано соево масло, което го прави естествен и възобновяем продукт. За разлика от парафина, който е вторичен продукт от рафинирането на суров петрол, соевият восък е относително чисто съединение, с което се правят свещи.

Всички наши свещи  са 100%  соеви без фталати.

Въпреки, че вече не разчитаме на свещите за светлина през нощта, те са популярно декоративно приспособление в много домове. Соевата свещ може да ви помогне да създадете релаксиращо настроение във всяка стая, независимо дали имате компания за вечеря или се наслаждавате на малко „време за мен“ във ваната с много балончета. Няма нужда да се притеснявате за дима, стига да сте избрали соеви свещи, а не на парафинови.

Соевия восък е продукт от възобновяем материал

 

Тъй като соевите зърна се отглеждат широко, соевият восък е лесно достъпен и възобновяем. Соята е добра алтернатива за тези, които предпочитат свещи, направени от естествени, възобновяеми източници.

Свещите от соев восък са по-дълготрайни

 

Соевият восък гори по-бавно и равномерно от парафиновия, така че соевата свещ ще гори по-дълго. Въпреки, че ще платите малко повече за соята, фактът, че вашите свещи горят по-дълго, помага да се компенсират допълнителните разходи. По-ниската топлина на соевата свещ ще позволи на ароматът да се усеща по-дълго.

Свещите от соев восък изгарят по-чисто

 

Свещите, направени от соев восък, ще ви осигурят по-чисто изгаряне, тъй като произвеждат много по-малко дим от свещите, направени от парафин. Въздухът ще бъде по-чист и по-безопасен за всички, особено за малките деца и възрастните хора. 

Соевия восък е лесен за почистване

 

Соевият восък има по-ниска точка на топене от парафина, така че восъкът омеква при по-ниски температури. Ако разлеете соев восък, той може да бъде почистен лесно с гореща вода, а не със силни химикали.

Свещите от соев восък са веган

 

Свещите от соев восък са чудесен избор за всеки, който практикува веган начин на живот. Можете да намерите свещи от соев восък, направени 100% органично без ГМО соево масло. Соевите зърна са устойчив ресурс, а свещите от соев восък са 100% биоразградими. Можете също да намерите соеви свещи, ароматизирани с органични и натурални етерични масла, като свещта The angel's dream от Criquet Mystery.

Свещите от соев восък излъчват по-силен аромат

 

Ароматът се разнася във въздуха от басейна с разтопен восък, който заобикаля фитила. Тъй като точката на топене на соевия восък е по-ниска от тази на парафина, това означава, че обикновено има по-голям басейн около фитила, което води до много по-силен аромат.

bottom of page