top of page

АРОМАТНИ СВЕЩИ С  БИЖУТА

Какво ще откриете в категорията свещи с бижута?

В тази категория ще намерите ароматни соеви свещи с бижута CriquetMystery. Можете да изберете предпочитания от вас аромат, както и вид на бижуто - колие или пръстен, дизайна и грамажът остават изненада. След като запалите свещта, восъкът започва да се топи, докато достигне до скрития накит.

Как да изненадаме любимата жена?

 

Почти всяка жена обича изненадите, карайки я да се чувства  оценена и обичана от половинката си. Независимо дали е нейният рожден ден, Вашата годишнина, Свети Валентин или просто искате да изразите любовта си и да кажете благодаря, романтичните изненади са добър начин да нарушите рутината и да освежите връзката си.

За да подарите на специалния за вас човек романтична изненада, не е необходимо да харчите много, всъщност някои жестове и действия са напълно безплатни, като например да се интересувате от хобитата ѝ, да помагате в домакинската работа, да я похвалите, да сготвите заедно, а защо не се постараете с интересна бележка или любовно писмо....жените обожават романтични послания. Може да я изненадате с аромат, романтика и бижу от благороден метал с нашите свещи с бижута разгледайте ги тук.

Стерлингово сребро

 

Стерлинговото сребро е комбинация от метали. Среброто е 92,5%  и 7,5% сплави обикновено мед или цинк. Среброто в чистата си форма е много меко, така че смесването му прави бижутата ви по-трайни. В световен мащаб 92,5% е строго прилаганият стандарт за стерлингово сребро. Среброто щамповано с 800 или 900 има само 80% и 90% сребро. Стерлинговото сребро е с печат 925.

Както споменахме, среброто е меко в най-чистата си форма. Преработването му със сплави увеличава неговата твърдост и издръжливост. Добавяйки блясъка, който трябва да имат сребърните бижута, като същевременно запазват твърдостта, за да можете да носите украшенията си ежедневно. Недостатъкът е, че потъмнява, така че сребърните бижута трябва да се почистват поне веднъж месечно.

Имате златно бижу с щампа 925 върху него? Фалшиво ли е? Не е задължително. Ако имате златен накит с проба 925, най-вероятно това е стерлингово сребро със златно покритие.

Стерлинговото сребро или 925 е вечно. Използва се във всеки тип бижута от пръстени до колиета от хилядолетия. Красив благороден метал, лъскав и издръжлив. Идеален за ежедневно носене.

Бижутата от стерлингово сребро са висококачествен избор, състоящ се от 92,5% съдържание на сребро – което ги прави популярни както сред колекционерите на бижута, така и сред дизайнерите. Бижутата от стерлингово сребро са издръжливи, при правилна грижа ще ги носите цял живот.

Как се чистят златни / сребърни бижута?

 

Бижутата трябва да блестят, но излагането им на прах и мръсотия, полепването на лосиони и сапуни, дори въздухът и влагата могат да заслепят блясъка им. За щастие можете да почистите повечето си бижута, без да се налага да се обърнете към професионален бижутер.

-  за да премахнете прах и мръсотия е достатъчно да използвате мека кърпа;

- за дълбоко почистване на петна по бижутата използвайте естествени киселини, като: ябълков оцет, доматен сок или мляко. Поставете бижуто в купа с киселината за една нощ. Измийте с топла вода и нежен препарат. 

Внимавайте с:

  • Винаги бъдете нежни, когато почиствате бижутата, за да не нараните покритието

  • Бъдете особено внимателни, когато почиствате бижута с камъни, тъй като всеки камък може да реагира различно на избрания от вас почистващ препарат

Ако забележете восък по вашия накит, поставете украшението в гореща вода и го завъртете с лъжица няколко пъти.

ръчно изляти свещи
свещи с натурални съставки
дълготраен аромат
свещи с луксозна подаръчна кутия

РЪЧНО ИЗЛЯТИ

НАТУРАЛНИ

СЪСТАВКИ

ПРЕКРАСЕН+

ДЪЛГОТРАЕН

ЛУКСОЗНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ

bottom of page