top of page

СВЕЩИ С ДЪРВЕН ФИТИЛ

Защо да изберем свещ с дървен фитил?

 

🔥 Атмосфера 🔥

Има нещо примамливо и завладяващо в горенето на дървесина. Привличането му е моментално и има способността да пренася хората на по-щастливо място.

За някои привличането се крие в лъчистия блясък на ритмичните пламъци. Докато други се наслаждават на хоровата аранжировка на пукащото дърво. Има и такива като мен, които обичат всичко това. 

Визуалната и слуховата естетика на горящото дърво са пресъздадени в различни форми, като по този начин се увеличава неговата популярност - една от които е свещта с дървен фитил.

Дървените фитили са естествени и екологични. Те издават пукащ звук, напомнящ камина. Именно тази характеристика прави тези свещи толкова привлекателни. Свещите с дървен фитил, като свещта на Criquet Mystery The angel's dream, предлагат лесна за използване, рентабилна алтернатива на камината с дърва. Това е чудесен вариант за офиса или дома, за тези които желаят красиво ухаеща атмосфера със звук на пращящо дърво, което тихо свири на заден фон. Свещите с дървен фитил са наистина идеалното средство за подобряване на настроението по всяко време и ден от годината.

🔥 Чисто изгаряне 🔥

 

Кажете сбогом на остатъците от сажди! Свещите с дървен фитил осигуряват минимално натрупване на въглерод, сажди и отломки. Просто отрежете овъглената дървесина от предишното изгаряне и вашият пламък ще бъде чист + ярък.

🔥 Дълготраен 🔥

 

Кой не би искал по-дълъг живот?! Животът на вашата свещ е друга фантастична причина да изберете свещи с дървен фитил - те горят по-бавно от обикновените памучни фитили. 

🔥 Повече аромат 🔥

 

Дървените фитили разпръскват топлината по-бързо във восъка и разнасят до 35% повече аромат.

 

🔥 Модерна естетика 🔥

 

В допълнение към страхотната атмосфера, дървените фитили имат отличителен плосък хоризонтален пламък, придаващ на свещта ви модерно усещане.

🔥 Без токсини🔥

 

Тъй като нашите фитили са 100% дървени, те са не само екологични и устойчиви, но и без токсини и фталати.

Препоръки за употреба на свещи с дървен фитил

Свещите с дървен фитил осигуряват такава уютна атмосфера със своето пукане, подобно на лагерен огън. Само с малко грижа и внимание ще можете да се наслаждавате на прекрасния аромат и пламък на вашата свещ Criquet Mystery в продължение на много часове.

✔️ Преди да запалите фитила уверете се, че е висок около 1/4 инча. Използвайте дълъг кибрит или запалка и запалете ъгъла на дървения фитил, за да започнете първото изгаряне. Тъй като не използваме никакви ускорители, може да са необходими няколко опита, за да запалите фитила, но не се притеснявайте, той ще светне.

✔️ Веднъж запалена, е много важно да оставите свещта да гори, докато басейнът от разтопен восък достигне ръбовете на съда. Обикновено отнема около 3 часа. Правилното изгаряне гарантира, че ще получите по-дълъг живот и чисто изгаряне на вашата свещ.

✔️ След като се охлади, внимателно изчистете саждите от фитила с тример за фитили или с ръка, като скъсете фитила отново до около 1/4 инча. Опитайте се да го отрежете възможно най-прав.

Внимание: никога не оставяйте свещта без надзор. Не забравяйте да я поставите на топлоустойчива повърхност. Пазете далеч от домашни любимци, деца и запалими предмети.

bottom of page