top of page

СВЕЩИ СЪС СКРИТО СЪОБЩЕНИЕ

Какво ще откриете в категорията?

Соеви свещи със скрито съобщение - те са за тези от вас, който ценят качеството на подаръка и начинът му на поднасяне. Освен завладяващия аромат и красиво опакования подарък, вие ще подарите избрано от вас съобщение, намиращо се в свещта. Посланието ще се покаже около 30 минути след като свещта бъде запалена. Със сигурност ще направите приятна изненада и подаръкът ви ще бъде запомнен.

Когато сме изненадани, за добро или за лошо, нашите емоции се засилват до 400 %. Когато сме изненадани с нещо положително, изпитваме интензивно чувство на щастие.

Свещта със скрит надпис е подходяща както за любимия/та, така и за вашата майка, приятел или колега. Тя може да е част от най-важния момент в живота ви, с нея ще направите романтично и изненадващо предложение за брак. Направете незабравим всеки празник: изненада за рожден ден, изненада за годишнина, за имен ден, за 8-ми март, 14-ти февруари... 

Как да изненадаме любимите си хора?

 

Всички искаме да зарадваме любимите си хора нали? Тези усмивки и вълнения са

най-добрите подаръци, които можем да поднесем. Какво е животът без хората, които обичаме? Щастието ни зависи от тях. И тяхното зависи от нас. Любовта е глагол.

Важно е какво правим един за друг, да се изненадваме един друг с малки подаръци и жестове, е толкова прекрасно. Като започнем от нашите партньори, нашите родители, братя и сестри, всички те заслужават това допълнително усилие от нас. Начините са много. Първо опознайте, техните предпочитания и нещата, които не харесват.

Не на всеки би допаднала една и съща изненада.

Ето няколко идеи за изненада на любим човек:

 

1. Украсете спалнята - Спалнята е любимо място за всеки от нас. Изненадайте любимия/ата си  за рождения ден, като украсите неговата/нейната спалня. Използвате неговите/нейните любими стайни растения, красиви лампи за декорация, цветя и картини. Постелете специални чаршафи. Добавете любимите цветове и щрихи. Какъв аромат го/я привлича? Напръскайте стаята с освежител за стая или парфюм или запалете ароматна свещ. А, ако запалите свещ със скрито съобщение, ще докоснете дълбоко сърцето на любимия човек.

2. Сгответе любимо ястие - Всички знаем какво обичат да си хапват нашите близки. Лесно можем да приготвим любимата им храна, за да ги изненадаме и зарадваме. Украсете масата. Сервирайте любимата му/ѝ напитка. Ако не можете да готвите, поръчайте любимата му/й храна... или потърсете помощ от приятел, намерете рецепта в YouTube. Направете усилия.

3. Картина портрет - Ако подарите портрет на любимия човек, това ще бъде голяма изненада за него/нея и той/тя ще я хареса. Когато подарявате портрет на любим човек, нека бъде поставен в красива рамка, добавете картичка. Това ще г0/я накара да се изчерви. За това жадуваме.... истинска изненада.

3. Организирайте вечеря на свещи - Вечерите на свещи са романтични, те са специални. Има толкова жени, които мечтаят за романтична вечеря. Ако успеете да изпълните тази мечта, ще направите избраницата си истински щастлива. Пуснете любимата песен в тази вълшебна нощ. Поднесете любимата му/ѝ храна. Запалете свещта със скрито послание Criquet Mystery или свещ с бижу и наблюдавайте емоциите, завладяващи любимите ви хора.

Anchor 1
bottom of page