top of page
подаръци за жени criquet-mystery.com

ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНИ
CRIQUET MYSTERY

Какви подаръци харесват момичетата?

Изненадай я с Criquet Mystery....

Когато става въпрос за нейния 18-ти рожден денСвети Валентин, Коледа или имения ѝ ден, залогът е голям. Тези моменти би трябвало да са изпълнени с любов, но могат да се превърнат в истински кошмар, ако решите да ѝ подарите чифт чорапи или настолен календар.

Не се притеснявайте, Criquet Mystery е тук, за да ви помогне.

Този списък е идеален, за да откриете коледен подарък за вашата приятелка, с добри идеи за подарък за рожден ден, а защо не и за вашата романтична годишнина.

Защо сме така убедени? Защото отидохме директно до източника - твоята приятелка.

Какъв подарък да купя на мама?

 

Майка ви винаги е била до вас. Дори когато сте я предизвиквали (меко казано), тя винаги се е появявала с протегната ръка, рамо на, което да поплачете и огромно количество любов. Поради тези и още много причини, майка ви заслужава да бъде глезена във всеки удобен момент, който имате с подарък, също толкова уникален колкото нея.

Разгледайте нашия списък с подаръци за жени, за да намерите идеалния начин да ѝ покажете колко много ви е грижа за нея.

Имате две възможности: обединете се с вашите братя и сестри за групов подарък или изберете нещо, което ще позволи на връзката ви майка-дъщеря/майка-син наистина да блести. Тъй като никой не оценява сантименталните подаръци като майка ви, всички тези идеи са пълни с любов. 

Със сигурност  майка ви не иска да отделяте твърде много време и пари в избора на подарък за нея, затова включихме достъпни опции, които можете да поръчате само дни преди рождения ѝ ден, Деня на майката или Коледа. Ако имате други важни жени в живота си, вижте тези обмислени подаръци за баба си, свекърва си и за мащехата си също.

Какъв подарък да подаря на съпругата си?

Жена ти! Подай ръка на тази жена! Тя те търпи! Ще сме толкова смели да предположим, че съпругата ти е страхотен човек, пълен с мъдрост, красота и емоционална сложност. Обичаш я адски много, така че искаш да ѝ купиш подарък, който е някъде в сферата на просто перфектен . Подарък след, който ще се обади на всичките си приятелки, за да се похвали с превъзходното майсторство на партньора си да подарява подаръци.

Хей, мечтай смело! Ние ще ти помогнем да направиш тази мечта, не реалност, но дяволски близо до реалността. За най-важната жена в живота ти, това са идеи за празничен подарък с нокаут – за съпругата, която се вълнува от мода и красота, декор за дома, здравословен начин на живот и обича да се грижи добре за себе си.

Какви подаръци не се подаряват на жена?

Когато подарявате подарък на жена, вие искате тя да получи нещо, което ще заобича - нещо, което ѝ показва колко много означава за вас. Избирането на подарък за жени не трябва да се третира като скучна работа, за да отметнете списъка си със задачи. Само с малко планиране и обмисляне можете да впечатлите специалната жена в живота си със смислен, запомнящ се подарък. Защо тогава толкова много хора купуват обидни подаръци или непрактични подаръци за жени? Дали защото са невежи? Защото най-добрите подаръци са твърде скъпи? Или може би защото просто не могат да измислят какво друго да купят?

Прочетете внимателно всички подаръци за жени изброени по-долу.

Въпреки че индивидуалните вкусове на всяка жена се различават, има доста кратък списък с подаръци, които не трябва да се подаряват на жена (освен ако тя изрично не е поискала един от тези предмети).

Избягвайте тези грешки при избора си и сте на половината път към перфектния подарък:

  • Кухненски уреди

  • Почистващи продукти и/или консумативи

  • Евтин парфюм

  • Бижута от неблагороден метал или чанта реплика

  • Програми за отслабване 

  • Подаръчни карти

  • Евтина козметика, закупена от кварталния магазин

bottom of page